Studio Berar Rental – kako smo postali i ostali sinonim za pouzdanost i kvalitet

Studio Berar je kompanija koja se više od trideset godina bavi kompletnom tehničkom realizacijom raznih manifestacija, odnosno iznajmljivanjem profesionalne audio, video i rasvetne tehnike.

Zahvaljujući višedecenijskom poslovanju, danas iza sebe imamo značajan broj događaja na kojima smo bili zaduženi za kompetnu tehničku realizaciju, što uključuje audio-video opremu i scensku rasvetu, kao i transport, montažu i podršku. U takve događaje spadaju najrazličitije vrste koncerata, festivala, pozorišnih predstava, sportskih dešavanja, konferencija, promocija, predstava, revija i raznih javnih manifestacija.

Drugim rečima, ukoliko ste prisustvovali nekom od događaja za čiju smo tehničku realizaciju mi bili zaduženi, onda imate odličan uvid u to šta mi, kao kompanija, možemo da ponudimo.

Tokom svih ovih godina učili smo da pažljivo osluškujemo potrebe svojih klijenata i da im izlazimo u susret. To je proces koji nam omogućava da, zajedno sa klijentima, učimo, rastemo i razvijamo se. Zahvaljujući tome, danas Studio Berar Rental, kada je reč o ovakvoj vrsti realizacije događaja, ima vodeću poziciju na tržištu ne samo naše zemlje, već i regiona. 

Vrednosti naše kompanije

Prioritet kompanije Studio Berar jeste stalno unapređivanje kvaliteta poslovanja. Kako bismo mogli da prepoznamo i odgovorimo na potrebe naših klijenata, praktikujemo i zalažemo se za stalno učenje i usavršavanje. To nam pomaže da pratimo svetske trendove u našoj oblasti delovanja, kao i da sve ono što naučimo prenesemo u kontekst našeg poslovanja.

Kompanija Studio Berar u potpunosti je usredsređena na klijente, koji predstavljaju centralni deo našeg poslovanja. To znači da smo sa njima od trenutka kada osete potrebu za rešenjima iz oblasti profesionalne audio, rasvetne i video tehnike, pa sve do finalne realizacije projektovanog rešenja.

  • Vizija kompanije Studio Berar je da zadrži svoju vodeću poziciju kada je reč o projektovanju rešenja iz oblasti audio, rasvetne i video tehnike, odnosno da učvrsti svoje postavljene standarde i posluži kao pozitivan primer poslovanja na našem tržištu.
  • Misija naše kompanije stoga je stalan rad na unapređenju i razvoju, kroz usvajanje novih znanja, praćenje najsavremenijih trendova i ulaganje u stručnost, opremljenost i kvalitet sa jedne i fokus na klijentima kao centralnom elementu naše prodajne filozofije sa druge strane.

Istorijat kompanije Studio Berar Rental

Studio Berar O namaTokom poslovanja dužeg od tri decenije, osnovni pokazatelj toga u kojoj meri smo istinski verni svojoj poslovnoj filozofiji bili su i ostali naši partneri i prijatelji. U njih spadaju krajnji korisnici i klijenti, među kojima se nalaze brojni poznati estradni umetnici, kao i kompanije sa kojima sarađujemo kada je reč o našoj tehničkoj opremljenosti i spremnosti da odgovorimo na potrebe svojih klijenata.

Naša kompanija osnovana je 1983. godine od strane Milana Berara. Prvu deceniju poslovanja obeležava iznajmljivanje audio i rasvetnih sistema. Tako je Studio Berar bio prva kompanija na našem tržištu koja se bavila pružanjem ovakvih vrsta usluga. Sa odmicanjem vremena, naša stručnost je rasla, a zajedno sa njom i spisak naših zadovoljnih klijenata.

Krajem ’90-ih godina prošlog veka proširili smo svoju delatnost na prodaju profesionalne tehnike iz oblasti audija, rasvete i videa, čime se bavimo i danas. Tako smo, deceniju kasnije, svoje poslovanje podelili u dve delatnosti: iznajmljivanje opreme za potrebe različitih manifestacija (Studio Berar Rental) i na prodaju, odnosno projektovanje, konsalting, izvođenje radova i kompletnu podršku profesionalnim rešenjima iz oblasti audio, rasvetne i video opreme (Studio Berar Prodaja).

Kako bismo išli u korak sa vremenom i zadržali svoju vodeću poziciju na tržištu ne samo naše zemlje, već i regiona, tokom svih ovih godina sarađivali smo i još uvek sarađujemo sa brojnim svetski priznatim proizvođačima audio, rasvetne i video opreme.

Veoma smo ponosni na to što je Studio Berar 2003. godine učestvovao u osnivanju Odseka za audio-vizuelne medije Akademije umetnosti u Novom Sadu, sa idejom da mladim ljudima pružimo jedinstveno okruženje u kom će moći da stvaraju i razvijaju svoj kreativni potencijal.

Danas je Studio Berar Rental referentna kompanija u svetu profesionalne audio, rasvetne i video opreme, a cilj nam je da takvu poziciju zadržimo kroz promovisanje pozitivnih vrednosti koje stoje u osnovi našeg poslovanja.

Politika kvaliteta i ISO 9001 standard

Politika kvaliteta i procesa rada kompanije Studio Berar uspostavljena je u skladu sa svrhom postojanja i ciljevima naše kompanije, a primenjuje se i održava u skladu sa zahtevima ISO 9001:2012.

pdfStudio Berar ISO 9001 - 2012

Samo za najbolje – sertifikat Excellent SME Privredne komore Srbije

sertifikat Excellent SMEPoslovanje vođeno pozitivnim vrednostima uvek je prepoznato, kako od strane naših klijenata koji nam ukazuju svoje poverenje i znaju šta je ono što od nas mogu da očekuju, tako i od regulatornih tela koja vrše procenu poslovanja. Tako je Privredna komora Srbije procenila da smo ispunili uslove za izdavanje Excellent SME sertifikata. On se, na godišnjem nivou, dodeljuje na osnovu bonitetne ocene čije nadgledanje vrši bonitetna kuća Coface.

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/