NS Koncert Godine 2016

NS Koncert Godine 2016 počeo je već u 16 časova, nastupom inđijskog sastava Harlekin, a nakon njega je nastupio beogradski garažni alternativni rok sastav Hadži prodane duše. Zatim su sledili Čovek Vuk, pank sastav Direktori i grupa Bjesovi.

Publici se zatim predstavila grupa Irie Fm, za koju kažu da je najbolji rege bend u Evropi, a nakon njih salu je ispunio zvuk bluza sa bendom Kolja i Grobovlasnici. Hrvatski sastav Urban&4 je oduševio publiku u novosadskoj sali SPENS, a najviše odličan vokal Damira Urbana.
Grupa Van Gogh je jedini bend koji je nastupao i na prvom Koncert Godine, davne 1993. Njihov nastup predstavljao je i proslavu 30 godina na domaćoj muzičkoj sceni.
Ritam Nereda, svojevrsni domaćin ove manifestacije i ovoga puta je podigao celu salu na noge, a takva vrhunska atmosfera je dočekala i poslednji sastav - Gobline. Još jedan NS Koncert Godine je završen u sjajnoj atmosferi, i sa velikim iščekivanjem sledećeg.
Od nastanka ove maifestacije, Studio Berar, zajedno sa Konstantinom Polzovićem i Bobom Škrbićem, zadužen je za organizaciju, produkciju i tehničku realizaciju.

Fotografije: Maja Tomas

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/