Iron Maiden u BG Areni

13 feb 2009Jedan od najboljih i definitivno jedan od najposećenijih koncerata ikada održanih u Beogradskoj Areni, definitivno su, 10. februara, održali članovi legendarnog sastava Iron Maiden.

''Britanski majstori, članovi grupe ''Iron Maiden'' održali su još jedan spektakularan koncert u Beogradu i ostavili bez daha 15.000 ljudi u Beogradskoj Areni. Srećnici koji su bili na koncertu dugo će se oporavljati od adrenalinskog šoka ...'' ( preuzeto sa sajta Vesti.rs )

''... Bilo je moćno i zabavno, postavilo je opasno visoke standarde za gostovanja zbilja velikih bendova. U Beogradu ćemo ih ubuduće meriti po ovome. Ko je bio u Areni, hvaliće se tom činjenicom, sve dok okolini ne postane nepodnošljiv. Ko je izostao, pa , lagaće da je bio tamo, i širiti priču do istog konačnog efekta. Ovakva predstava će se teško ponoviti, ne samo kod nas...'' ( preuzeto sa sajta B92 )

''Arena se tresla. Ajron Mejden oduševio publiku u Beogradskoj areni...'' ( preuzeto sa sajta Blic online) 

…svako je mogao komotno da uživa u čistom i jasnom zvuku, i da vidi svaki detalj na bini.Mnoge generacije već dugo priželjkuju koncert Maidena na kome će čuti pesme iz njihovog najboljeg perioda,što se sada i ostvarilo.  ( preuzeto sa sajta Balkanrock)

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/