Proslava 14. jula - Francuskog državnog praznika

Ambasador Francuske zajedno sa svojom suprugom, 14. jula povodom Francuskog državnog praznika, ugostio je mnogobrojne zvanice. Svojim prisustvom Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Ana Brnabić, više ministara, brojni predstavnici srpskih institucija, lokalnih samouprava, civilnog društva, predstavnici verskih i manjinskih zajednica, kulture i medija uz diplomatski kor, predstavnike francuske zajednice i svih aktera francusko srpske saradnje u svim oblastima, uveličali su ovaj događaj. 
Tehnička realizacija proslave 14. jula, Dana francuske državnosti poverena je kompaniji Studio Berar.

Proslava 25 godina kompanije Termovent

Kompanija "Termovent", koja se bavi proizvodnjom i projektovanjem HVAC opreme i procesnih sistema, proslavila je 25 godina postojanja i rada. Produkciju njihove "Silver party", povodom proslave godišnjice preuzeo je M2Communications, a za tehničku realizaciju događaja, angažovan je Studio Berar

Fotografije: M2Communications 

 

 

Otvaranje letnje sezone u Skadarliji

Beogradska boemska četvrt je spremna za novu letnju turističku sezonu. Čast da podigne zastavu na centru popularne beogradske Skadarlije i time svečano otvori letnju sezonu, pripala je glumici Vjeri Mujović. Iz Turističke organizacije Beograda, koja je i organizator ove lepe manifestacije kažu: "Kao značajna turistička atrakcija, Skadarlija je spoj istorije, kulture gastronomije i lokalnog duha zbog čega važi za jednu od najposećenijih ulica u prestonici." 
Za tehničku realizaciju Svečanog otvaranje Turističke sezone u Skadarliji, angažovan je Studio Berar.

Aqua Party, Porto Montenegro, Tivat

Regent Pool Club Residences otvorio je novi kompleks u Porto Montenegru, i tim povodom organizovan je "Aqua Party".

Opširnije...

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/