Novi Sad Masters 2012 – Evropski turnir u odbojci na pesku

Novi Sad Masters 2012 – Evropski turnir u odbojci na pesku

Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku – Novi Sad Masters 2012. održano je od 04. do 08. Jula na vrelom pesku novosadskog Štranda. Studio Berar je kao i prethodne godine pružio tehničku podršku.

Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je 87 timova iz 29 evropskih zemalja, od toga 6 ekipa iz Srbije. Obzirom na izuzetno veliki broj prijavljenih ekipa, formirana je rezervna lista sa sedam timova. Plasman u glavni žreb direktno je obezbedilo 16 timova sa najvećim brojem bodova na rang listi, dok je preostalih 8 ekipa moralo da izbori svoje mesto u glavni žreb kroz kvalifikacije. Glavni žreb je kvalifikovanim ekipama donosio bodove u okviru CEV i FIVB rangiranja i ukupno je brojao 24 ekipe. Tokom trajanja turnira sada već tradicionalno, organizovana je i VIP Beach Masters škola odbojke na pesku (za decu do 14 godina) koja je za sve polaznike bila besplatna.

Nakon petodnevnog spektakla, zadnji dan je održana ceremonija dodele nagrada na kojoj su predstavnici Evropske odbojkaške konfederacije, OK Savez Srbije, kompanije VIP i novosadskog Gradskog Zelenila uručili medalje, pehare i čekove najboljim timovima. Ovogodišnji nagradni fond je iznosio 25.000 evra, a pobednički pehar je zaslužno poneo nemački dvojac Tomas Kačmarek i Aleksandar Valkenhorst pobedivši Jana Hadravu i Roberta Kufu iz Češke u finalnom meču.

Foto:cev.lu

Novi Sad Masters 2012 – Evropski turnir u odbojci na pesku Novi Sad Masters 2012 – Evropski turnir u odbojci na pesku
Novi Sad Masters 2012 – Evropski turnir u odbojci na pesku Novi Sad Masters 2012 – Evropski turnir u odbojci na pesku

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/