Serbian battle championship

Serbian battle championship

Studio Berar – Kompletna tehnnička realizacija

Novi Sad je u Subotu 01. decembra bio domaćin velikog borilačkog spektakla Serbian battle championship koji je održan u Maloj dvorani Spens-a. Ovo je bio prvi MMA događaj u Novom Sadu, a našem timu je ukazana čast da izvede kompletnu tehničku realizaciju događaja.

Takmičenje je okupilo veliki broj ljubitelja žestokog kontakt sporta, koji su imali prilike da uživaju u ukupno 9 borbi, šest uvodnih i tri glavne. U glavnim borbama sastali su se; Tihomir Bruna iz Mađarske i srpski borac Denis Stojnić, koji je odmah u prvoj rundi odneo pobedu nad gostom iz Mađarske. Druga glavna borba je bila između Alije Tucaka i Bojana Mihajlovića i jedina je borba na takmičenju koja je trajala pune tri runde, nakon čega je jednoglasnom odlukom sudija pobedu odneo Mihajlović.

Poslednja i najatraktivnija borba večeri bila je između našeg najboljeg borca velter kategorije Damira Mihajlovića i bosanskog borca Alena Doličanina. Posle kratke razmene udaraca Doličanin izvodi bacanje, međutim Damir Mihajlović kao majstor partera zauzima dominatnu poziciju i odnosi pobedu u prvoj rundi meča.

Nakon turnira, organizatori su nezvanično nagovestili novi SBC spektakl, o čemu ćemo vas naknadno obavestiti kada dobijemo i zvanične informacije.

Više detalja i fotografija borbi možete pogledati na portalu www.borilacki-sportovi.com

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/