Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2012

Studio Berar → ozvučenje i LED ekrani za sve 4 dvorane

Za Evropsko prvenstvo u rukometu za žene koje se održalo od 04. do 16. decembra 2012. godine u Srbiji, Studio Berar je pružio tehničku podršku instalirajući moćne sisteme ozvučenja i LED ekrane u sve četiri sportske dvorane.

Srbija je početkom 2012. godine organizovala Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce. Za 2013-tu godinu je već odavno najavljena organizacija Svetskog rukometnog prvenstva za žene. Međutim, nakon povlačenja Holandskog rukometnog saveza iz organizacije Evropskog rukometnog prvenstva za žene, Srbija je dobila priliku da organizuje i ovo takmičenje.

Takmičenja su održana u organizaciji EHF - European Handball Federation, na četiri lokacije i najreprezentativnijim sportskim objektima u Srbiji; Beograd (Kombank arena), Novi Sad (Spens), Vršac (Centar Milenijum), Niš (Sportski centar Čair).

Najspektakularniji i najdramatičniji meč Evropskog prvenstva je svakako bio meč između reprezentacija Srbije i Crne Gore koji je ujedno bio i najgledaniji u istoriji, jer ga je pratilo 13.000 posetilaca. Tako je oboren prethodni rekord najgledanijeg meča ženskih rukometnih timova između Norveške i Danske u polufunalu EP 2010. koji je gledalo 11.600 gledalaca.

U konačnom plasmanu, ženska rukometna reprezentacija Srbije zauzela je 4. mesto. Turnir je po prvi put osvojila reprezentacija Crne Gore koja je u finalu savladala branioca titule – Norvešku, dok su reprezentativke Mađarske ponele bronzanu medalju.

Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2012 Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2012 Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2012
Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2012 Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2012 Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2012

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/