DJ Marko Nastić - RETROSPEKTAKL 2018

22 maj 2018

Žurkom pod nazivom "Retrospektakl", DJ Marko Nastić je pred više od 7000 ljudi proslavio 20 godina svoje uspešne karijere. Na ovaj spektakularan događaj odazvalo se čak 30 njegovih kolega koji su celu noć, u prostoru hangara Luke Beograd puštali najkavlitetniju elektronsku muziku.
Retrospektakl je realizovala ShowTimeEvents produkcija u saradnji s Markom Nastićem, a za tehničku produkciju eventa angažovan je Studio Berar

Photo credits: Marko Edge

Marko Nastic Retrospektiva

Proslava 25 godina kompanije Termovent

14 maj 2018

Kompanija "Termovent", koja se bavi proizvodnjom i projektovanjem HVAC opreme i procesnih sistema, proslavila je 25 godina postojanja i rada. Produkciju njihove "Silver party", povodom proslave godišnjice preuzeo je M2Communications, a za tehničku realizaciju događaja, angažovan je Studio Berar

Fotografije: M2Communications 

 

 

Koncert Halida Bešlića u Sava Centru

07 maj 2018

Halid Bešlić je oduševio publiku prepunim koncertom u Sava Centru, U Beogradu. Koncert je započeo hit pesmom "Dvadesete", a zatim nastavio da ređa hitove iz svoje bogate pevačke karijere. Publika je koncert, koji je trajao oko tri sata, ocenila kao "spektakularan". Za tehničku realizaciju koncerta angažovana je kompanija Studio Berar

Otvaranje letnje sezone u Skadarliji

06 maj 2018

Beogradska boemska četvrt je spremna za novu letnju turističku sezonu. Čast da podigne zastavu na centru popularne beogradske Skadarlije i time svečano otvori letnju sezonu, pripala je glumici Vjeri Mujović. Iz Turističke organizacije Beograda, koja je i organizator ove lepe manifestacije kažu: "Kao značajna turistička atrakcija, Skadarlija je spoj istorije, kulture gastronomije i lokalnog duha zbog čega važi za jednu od najposećenijih ulica u prestonici." 
Za tehničku realizaciju Svečanog otvaranje Turističke sezone u Skadarliji, angažovan je Studio Berar.

Međunarodni Dan Džeza

02 maj 2018

Međunarodni Dan Dzeza tradicionalno se održava u celom svetu 30. aprila. Ovim povodom Dom Omladine je pod pokroviteljstvom Sekretarijata za Kulturu grada Beograda i Komisije za UNESKO, svim beogradjanima poklonio besplatan koncert na otvorenom pod nazivom "Dame pevaju džez".

Četiri fantastična ženska vokala Anа Sofrenović, Irenа Blаgojević, Jelenа Tehunis i Anđelkа Simić su uz bend Jovana Maljokovića nastupile na Trgu Republike. Thenička realizacija koncerta poverena je firmi Studio Berar.

Beogradski Festival Igre 2018

06 apr 2018

Beogradski festival igre, održao se od 15. marta do 4. aprila. Za ovogodišnji, 15-ti, jubilarni festival publika je mogla da vidi petnaest plesnih kompanija iz Grčke, Izraela, Danske, Engleske, Japana, USA i drugih država. Ova koreografska ostvarenja  su održavana u Beogradu i Novom Sadu.

Tehnička realizacija najkompleksijih izvođenja, koja podrazumeva ozvučenje, rasvetna i video rešenja, povrena je kompaniji Studio Berar. 

 

III Serbia Indoor Meeting

22 feb 2018

III Serbia Indoor Meeting održan je u Atletskoj Dvorani na Banjici u Beogradu. Ovo takmičenje je okupilo atletske zvede iz 21 zemlje, a otvorio ga je predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović. Počasni gost bio je Ser Sebastijan Kou, predsetnik Svetske atletske federacije. 

Najvredniji rezultat ostvarila je naša najbolja atletičarka Ivana Španović koja je još jednom opravdala ulogu favorita i skočila sjajnih 6.93 metara, što je ujedno i vodeći rezultat na svetu.

Studio Berar je obezbedio tehničku podršku ovom spektakularnom događaju, koji ulazi u kalendar Svetske atletske federacije kao deo World indoor tura!

 

 

 

Saša Matić - koncert u Novom Sadu

22 feb 2018

Prvi veliki solistički koncert Saše Matića u Novom Sadu, održan je 14.02. na Dan zaljubljenih, u Velikoj dvorani SPENS-a, pred 10.000 ljudi.

Koncert je održan u sklopu turneje pod nazivom "Ne bih ništa menjao", a Saša Matić je koncert započeo rečima: "Dobro veče Novi Sade. Kada bih nešto menjao u životu, to sigurno ne biste bili vi. Drago mi je što smo večeras zajedno. Došao je i ovaj dan da sviramo veliki koncert u Novom Sadu. Hvala vama, mojoj publici, sve što sam postigao, dugujem samo vama. I srećan vam Dan zaljubljenih."

Ceo koncert je trajao preko 3 sata, a specijalni gosti na koncertu su bili Edita Aradinović ( grupa "Ministarke") i Pedja Medenica. 

Saša Matić je lično izrazio veliku zahvalnost Studiju Berar za odličnu organizaciju i tehničku realizaciju koncerta. 

Aqua Party, Porto Montenegro, Tivat

16 okt 2017

Regent Pool Club Residences otvorio je novi kompleks u Porto Montenegru, i tim povodom organizovan je "Aqua Party".

Opširnije...

Dino Merlin, Ostrožac (Cazin) - Bihać

16 okt 2017

Jedinstveni ambijent tvrđave Ostrožac, nadomak Bihaća, bio je mesto gde je Dino Merlin održao spektakularan koncert, a u okviru turneje "Hotel Nacional".

Opširnije...

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/